סלט חגיגי לראש השנה

סלט לראש השנה

סלט אדממה, רימון ועשבי תבלין

לכבוד ראש השנה, משתפת אותנו הנטורופתית שלנו, שרית דגן רבינר במתכון סלט חגיגי שמתאים בול לשולחן ראש השנה (וחגי תשרי).

הסלט הזה, עשיר בחלבון וסידן בזכות האדממה, עשיר בברזל בזכות הרימון והירוקים, מכיל שמן בריא בזכות הצנוברים והשמן זית ומתוחזק בנוגדי חמצון בזכות הלימון.

סלט אדממה, רימון ועשבי תבלין:

מצרכים:

שקית אדממה קלוף מבושל (יש להשיג במקרר הקפואים)

גרגירים מרימון שלם

2-3 גבעולי סלרי קצוצים

 1 צרור כוסברה (למי שאוהב…)
1 צרור פטרוזיליה
(מי שיכול לוותר על הקלייה, עדיף!) 100 גרם צנובר קלוי
לרוטב:
¼ כוס מיץ לימון
גרידה מלימון שלם
 2 כפות שמן זית
 1 כפית דבש או סילאן
מלח, פלפל שחור.

הכנה: מכינים את האדממה לפי ההוראות על האריזה. מוסיפים את גרגירי הרימון, ושאר הירוקים קצוצים דק, מוסיפים מעל את הצנוברים.

מכינים את הרוטב, שופכים מעל, ומערבבים. מגישים מיד.

הסלט הזה יפהפה וקוצר מחמאות. תיהנו,

שיהיה חג שמח ובריא:)

לקבלת עדכונים וקישורי חינם להרצאות הצטרפי לקבוצות הוואטצאפ השקטות שלנו

אהבת? שתפי:

תפריט נגישות

שיחת היכרות לא מחייבת

השאירי פרטים ונחזור אלייך

Thank you